JK

Vloer- en Raam decoratie

Uw woningstofferingsadviseur aan huis

Toe aan een nieuw interieur?

Toe aan een nieuw interieur, of ga je verhuizen en wil je de aankleding van je woning of een deel daarvan goed aanpakken, en ben je daarbij op zoek naar een goed interieuradvies, dan kan JK Vloer & Raamdecoratie je daarbij helpen. JK Vloer & Raamdecoratie komt op afspraak bij jou thuis, neemt de mogelijkheden met jou door en bekijkt of bepaalde wensen ook daadwerkelijk te reasliseren zijn.  Of het nu gaat om rolgordijnen, shutters, binnen- en buitenzonwering, horren, pvc vloeren, vloerbedekking, je bent bij JK Vloer & Raamdecoratie aan het goede adres.

Ontdek de mogeljkheden

Hulp nodig met je interieur?

Passie voor interieur

Strak en solide, klassiek of modern: JK Vloer- en raamdecoratie is van alle markten thuis. Je kan bij ons terecht voor een volledig interieuradvies waarbij jouw persoonlijke voorkeuren als basis dienen. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Trapbekleding

Voor elk type interieurproject is bij JK Vloer en Raamdecoratie een geschikt traptapijt beschikbaar. Met technische factoren, zoals de geluiddemping en slijtvastheid wordt altijd rekening gehouden. Een bijkomend voordeel is de grote hoeveelheid aan keuze. Er zijn veel materialen om de trappen in uw huis te voorzien van bekleding. Wij kunnen u daarin goed adviseren.

Horren

Hou de muggen en andere insecten buiten door het plaatsen van horren. Er is een uitgebreid assortiment horren verkrijgbaar zowel voor deuren als ramen. Er zijn inzethorren, rolhorren, plisséhorren en vaste horren. Voor vrijwel elk type raam is wel een hor verkrijgbaar. De horren worden op maat gemaakt en op professionele wijze geplaatst.

Buitenzonwering

Bij Buitenzonwering kunt u denken aan terras- en uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken. Er is een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen qua doek, kast en omlijsting zodat het altijd mooi past bij de stijl en sfeer van uw huis. Deze producten kunnen op verschillende manieren worden bediend (binnen, buiten, handmatig of elektrisch).

Onze klanten

beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

E-mail

info@jkvloerenraamdecoratie.nl

Telefoon

06-11052434