Vloeren

Vloeren

De vloer vormt de basis van elk interieur en bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling en sfeer van het interieur. Belangrijk dus om hier goed over na te denken.

Tapijt
Tapijt is lekker warm aan de voeten, geluiddempend en slijtvast en past in elk interieur. Tapijt is er in vele varianten. Hoogpolig of juist kort, met of zonder vleug, wol, katoen of synthetisch. Er zijn vele mogelijkheden.

PVC
PVC is een kunststof vloer die bestaat uit losse stroken of banen met het uiterlijk van een houten vloer, laminaat of tegels. Een PVC vloer creëert een mooie sfeer en kan goed tegen een stootje. PVC-vloeren hebben een aantal voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, er is weinig contactgeluid en PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat
Laminaat is een veel toegepast product. Het is makkelijk te leggen, onderhoudsvriendelijk en sterk. De huidige laminaatvloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Laminaatvloeren zijn geschikt voor elke ruimte, zelfs in de badkamer.

Linoleum
Linoleum, beter bekend als ‘marmoleum’ (merknaam van Forbo) is een veelzijdige vloer, verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Linoleum is sterk en duurzaam! Het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort tot de mileuvriendelijkste vloer ter wereld. Daarnaast is het een hygiënische vloer. Linoleum vloeren worden onder andere veel toegepast in ziekenhuizen en sportscholen, maar zijn ook uitermate geschikt voor in huis.

Vinyl
Vinyl vloeren zijn mooi, praktisch en sterk. Ook zijn ze geluiddempend. Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, waaronder ook hout en steen. Vinylvloeren zijn zeer makkelijk in onderhoud. Vuil hecht nauwelijks aan en schoenzoolstrepen zijn makkelijk te verwijderen.

Contact

06-11052434

JK Vloer- en Raamdecoratie

Vloeren: de basis van elk interieur